Διατήρηστε την φυσική σας ομορφιά με τον πιο ασφαλή τρόπο.Μην αφήνετε τον χρόνο να αφήσει τα σημάδια του πάνω σας


ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΥΤΙΔΩΝ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας φυσικός πολυσακχαρίτης, ο οποίος υπάρχει σε όλους τους ιστούς του ανθρώπινου σώματος, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος, και μάλιστα είναι πανομοιότυπος (από χημικής, βιολογικής και φυσικής άποψης) με το υαλουρονικό οξύ όλων των ζώων. Γι'αυτό το λόγο επιτρέπεται να χρησιμοποιείται χωρίς δοκιμαστικό τεστ.
Ενδείκνυται ιδιαίτερα σε άτομα που παρουσιάζουν ευαισθησία στο κολλαγόνο, άτομα που δεν έχουν χρόνο για επιπλέον επισκέψεις για αλλεργικό τεστ, άτομα που δεν έμειναν ικανοποιημένα από άλλα προϊόντα, αλλά προ πάντων άτομα που για λόγους υγείας, ιδεολογικούς ή προσωπικούς δε θέλουν να "θεραπευτούν" με τοξίνες.
To υαλουρονικό οξύ είναι ένα άχρωμο παχύρρευστο τζελ, το οποίο ενίεται ενδοδερμικώς, κάτω από την ρυτίδα. Έτσι αυξάνουμε τον ιστό του δέρματος, διορθώνοντας ρυτίδες και ουλές άμεσα και εύκολα, χωρίς να προκαλέσουμε απραξία μυών και κατ' επέκταση απώλεια εκφραστικότητας του προσώπου. Χρησιμοποιείται σε ρυτίδες του μετώπου και του μεσοφρύου, στις ρινοχειλικές αύλακες, αλλά και σε ουλές που σχηματίζονται σε διάφορα σημεία του προσώπου μετά από ακμή ή από τραύμα.
Οι διάρκεια των διορθωτικών αποτελεσμάτων ξεπερνά τους 6 μήνες.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (Μεσοθεραπεία προσώπου, σώματος, τοπική λιπόλυση)
περισσότερα

ΕΞΑΛΕΙΨΤΕ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
 περισσότερα

Copyright © 2007-17 Νίκος Μεντής
All Rights Reserved
Web Design and Powered by PROJECTO